Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Régi blogom

 

ma legalább eveztünk

Ma legalább értelmesen edzettünk, mentünk majd’ két kiságat a serdülő négyessel, néhol egész jól mentünk, de a végén teljesen szétestünk és anarchiába fulladt az edzés. De legalább nem áztunk el, pedig nagy zuhénak nézett ki! Viszont futni már nem tudtam. :-( Csak hazafelé esett, de akkor nagyon! Holnap is edzés, szombaton viszont suli, így nem tudok menni. Na, mára ennyi!

Hozzászólás letiltva

semmi jó ma se

Ma is jó edzés volt… 1, azaz egy Árpád az Athénban… Semmi. A Matznernak mennie kellett… Hihetetlen, hogy az utolsó 5 vízreszállásomkor összesen nem eveztem 25 km-t! Mint a tanulók se! Még azok is tövvet mennek… Csak mi szívunk! Nem voltam még 2x ugyanabban az egységben sem! Így építsünk csapatot?! - Azért utána futottam egy laza kört!

Most hétvégén suli, azért nem, jövő héten Katolikus Iskolák Diák Sportversenye Nyíregyházán! Mondhatni reménytelen OB lesz augusztus végén… :-S 

Hozzászólás letiltva

Bemutatkozás

Úgy gondolom, hogy nem mutatkozom be, ha kiváncsi vagy, keress meg iwiwen… A blogomról annyit, hogy úgy gondolom, h. főként csak az edzéseimről fogok írni, meg ha valami tényleg érdekes van, égyse érdekel senkit… :-)

Hozzászólás letiltva